نه تنها جویدن دانه قهوه و خوردن آن بلکه هر ماده غذایی دیگر در مورد عدم مدیریت مصرف و استفاده بالا باعث ایجاد عوارض در بدن انسان می شود، مخصوصا اگر شما فقط قصد دارید یکبار آن را امتحان کنید حتما در میزان استفاده خود مدیریت کنید.
از عوارض استفاده بیش از حد دانه های قهوه می توان به ایجاد سوزش در قلب و افزایش ضربان قلب می باشد، همچنین استفاده مدام و بالا دانه های قهوه ممکن است باعث ایجاد کلسترول در بدن شما شود.
توصیه می شود اگر دارای بیماری خاصی هستید که کافئین تاثیر منفی روی بدن شماست، و یا اینکه باردار هستید یا شیر می دهید استفاده از دانه های قهوه را در قطع و یا بسیار محدود کنید.
نکته مهم: خوردن و جویدن دانه قهوه میزان کافئین بالایی را داراست، تا این حد که میزان کافئین آن از یک فنجان قهوه غلیظ و قوی نیز بیشتر است و میزان آن تقریبا 3.5 برابر حالت دم کرده همان حجم می باشد.
قهوه، امروزه بهعنوان یک کالای ضروری شناختهشده و دیگر یک کالای لوکس بهحساب نمیآید و از محبوبترین نوشیدنیها در سطح جهانی است؛ که هرروزه توسط میلیونها نفر مصرفشده و همچنین مهمترین مادهی غذایی تجاری و بهطورکلی دومین کالای تجاری مهم پس از نفت خام است.
اهمیت اصلی قهوه مربوط به قهوه دم شده حاصل از دانهی برشتهشده یا آسیاب شده است. در بین عموم، اثر سودآور قهوه تنها به جذابترین ترکیب آن یعنی کافئین نسبت داده میشود؛ ولی ثابتشده است که سایر ترکیبات آن نیز در ایجاد خواص سلامتی بخش نقش مؤثری دارند.
نقش مصرف قهوه در جلوگیری از برخی بیماریها، طبقهبندی آن بهعنوان یک نوشیدنی کاربردی را توجیه میکند. این ویژگیهای کاربردی توسط ترکیب دانهها و تغییراتی که در حین برشته کردن در آنها رخ میدهد تعیین میشود. همچنین محصولات جانبی حاصل از فرآوری میوه و دانه قهوه نیز میتوانند بهعنوان ترکیبات کاربردی در صنعت غذا به کار روند.
پوست و پالپ قهوه که حدود ۴۵% میوه را شامل میشوند، از محصولات جانبی اساسی فراوری قهوه هستند که در صنعت غذا برای مقاصد مختلفی ازجمله استخراج کافئین و پلی فنل ها به کار میروند.
ویژگیهای نوشــیدنی قهوه مانند عطروطعم در هنگام رست کردن به وجود میآیند. رست کردن باعــث رخ دادن واکنشهای متوالی در دانههای قهوه میشود که باعث تغییر در ساختار شیمیایی آنها میشود. برای مثال پلی ساکارید ها در هنگام رست کردن به کربوهیدرات با وزن مولکولی کم تبدیل میشوند. درجه رست کردن همانگونه که بر روی ویژگیهای گفتهشده تأثیر میگذارد، رنگدانهها را نیز تغییر میدهد.
ترکیبات تشکیلشده حین رست کردن مسئول بسیاری از فعالیتهای بیولوژیکی مثبت در قهوه دم شده هستند. البته ترکیبات کارســینوژنیک مانند پلی ســیکلیک هم میتوانند توسط سوخت ناکامل ترکیبات آلی، هنگام رست کردن تشکیل شوند؛ اما خوشبختانه آنها را میتوان حتــی در میزانهای بســیار کم شناسایی کرد.
ترکیبات کارسینوژنیک، ترکیباتی هستند که میتوانند باعث پیامدهایی ازجمله سرطان شوند. قهوهی رست شــده دارای %٢ الی ٣ % کلروژنیک اســید میباشد که باعث ایجاد ویژگیهای آنتیاکسیدانی در آن میشود. البته دمای شدید باعث کاهــش در میزان کلروژنیک اســید میشود، به همین علت شدت رست شدن باید کنترل شود.
کافئین قهوه با مسدود کردن گیرندههای عصبی آدنوزین، خواب ما را تحریک میکند و هنگامیکه ماده شیمیایی خواب توسط کافئین مسدود شود، نتیجهاش بیدار نگهداشتن شما خواهد بود.
عاتیل فنل عامل ایجاد عطر و بوی خوب قهوه است که مشام شما را نوازش میدهد.
اسیدیته یا همان ترشی موجود در قهوه به دلیل وجود اسید کوینیک درون آن است. افرادی که مشکل رفلاکس معده دارند معمولاً بعد از نوشیدن قهوه دچار سوزش معده میشوند که علتش حضور همین ترکیب است.
قهوه منبع خوبی از آنتیاکسیدانها است که سرحال شدن و نشاط بعد از خوردن قهوه را برخی از این مواد بهعنوان عضوی از ترکیبات قهوه ایجاد میکنند.
تئوفیلین که یکی از مواد همچون کافئین است. این ماده محرک و آرامشبخش عضله برای تسکین علائم آسم، برونشیت و آمفیزم است؛ که حتی میتواند با برخی از آنتیبیوتیکهای جدیدتر واکنش نشان دهد.
برنزه کننده فلورسان با ماندگاری ۴ ماه
کرم برنزه کننده فلورسان دارای رنگ دهی فوری
این اسپری برنزه کننده ویتامینه و مرطوب کننده لب است.
کرم برنزه فلورسان ساخت کشور روسیه است.